Известие

Collapse
No announcement yet.

ПОМОЩ КОЛЕГИ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ПОМОЩ КОЛЕГИ

здравеите колеги нов съм и се надявам да съм пуснал темата на правилното място.Та колеги душата ми се къса моята алфичка неще да варви.когато дам на контакт преди да запаля ми светва червената лампа в ляво от онази жълтата(code) няква дюза ли е нз,и когато запаля след 3 секунди лампата изгасва.това да ми е проблема ама е на нее когато подавам гас колата започва да се дави започва да пика и гарми и когато достигне 3000 оборота започва да дарпа.побърквам се като прави така,като подам гас когато тругвам така се дави 4е стрелката пада на 500 оборота направо.колкото пове4е гас и дам толкова пове хълца и пука.бях на елкон казаха ми ламбда сонда смених е,същата работа сега казват свещи чудасе да ги сменям ли защото са мн скъпи ,ако стана както с сондата ще се поболея...някои ако знае добур сервис в пловдив да казва ако не да идвам до софия нз какво да права но неми се иска да сменя цялата кола докато излезе проблема. колата е от почеркат доло благодаря предварително колеги ще сам много благодарен ако изразите някакво мнение

Колега, мястото е правилно, но моля кръщавай темите по-смислено
    Last edited by tonov; d.m.y г., 20:30.
    alfa romeo 145 1.6 16v TS 97 120hp sigpic CRASH
    145 1.6 16v TS 99
    166 2.4 JTD 150(hp)

забравих да попитам ако е от свещите ще свети ли тази лампичка (червената)
    145 1.6 16v TS 99
    166 2.4 JTD 150(hp)

Comment

Първоначално публикувано от PacheV Покажи съобщение
      забравих да попитам ако е от свещите ще свети ли тази лампичка (червената)
      Тази червена лампичка не свети от свещи!!!!!!!!!!
      RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
      0899832271 Сашо

Comment

здравеите колеги нов съм и се надявам да съм пуснал темата на правилното място.Та колеги душата ми се къса моята алфичка неще да варви.когато дам на контакт преди да запаля ми светва червената лампа в ляво от онази жълтата(code) няква дюза ли е нз,и когато запаля след 3 секунди лампата изгасва.това да ми е проблема ама е на нее когато подавам гас колата започва да се дави започва да пика и гарми и когато достигне 3000 оборота започва да дарпа.побърквам се като прави така,като подам гас когато тругвам така се дави 4е стрелката пада на 500 оборота направо.колкото пове4е гас и дам толкова пове хълца и пука.бях на елкон казаха ми ламбда сонда смених е,същата работа сега казват свещи чудасе да ги сменям ли защото са мн скъпи ,ако стана както с сондата ще се поболея...някои ако знае добур сервис в пловдив да казва ако не да идвам до софия нз какво да права но неми се иска да сменя цялата кола докато излезе проблема. колата е от почеркат доло благодаря предварително колеги ще сам много благодарен ако изразите някакво мнение
        от Пловдив ли си или от околностите?възможно е да е и от свещите а може и наистина да е била ламбдата за смянапри мене за да спрат тези гърмежи първо почнах със свещи и кабели след като ги смених нещата се оправиха а за сондата не съжаляваи все пак рано или късно щеше да ти се наложи да я смениш за Пловдив иди във авто сервиз формула аз съм ходил там за диагностика и съм доволен колегите от Пловдив ако имат още някои други предложиния нека да кажат пък ако ти се ходи до София поста над моя това е товя човек свържи се със него
        Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 07:49.
        АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Възможно е да е от дебитомер,дюзи,но трябва все пак да се погледне.А може и да са няколко проблема-дюзата и паткането да са от различни проблеми.
          Късмет с откриването на проблема.
          Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
          Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Колега и моя проблем е май нещо подобно.Ако нещо постигнеш с твоята моля те пиши,аз скоро ще ходя за диагностига при Венци в Белене и ще ти кажа какво са ми казали.Аз съм от Троян тука няма кой да ми помогне,така че ако има някакво развитие пиши
            Alfa Romeo 145 2.0TS

Comment

И на мен ми е правила така,споко ходи да ти видат свещите !
              BUSHON RACING SERVICE

Comment

Колега, пробвай дали ти е уплътнен добре капакът на въздушния филтър при мен имаше сходен проблем с оборотите и паткането - появи се след смяна на въздушен филтър, та се оказа, че при смяната на въпросния филтър, "монтьорите" не са поставили правилно капака. Огледай по обстойно от страната на калника има два жлеба при мен не ги бяха зацепили. Успех.
                Fiat Bravo 1.9 101 hp TDSoft 1997 - 12.05.2004 R.I.P.
                Alfa romeo 145 Тwin Spark 1.4 16v 103 hp '97 (отзад на багажника под 145 пише едно AUTOSi, ако някой има идея какво е да пише)

Comment

почисти си дюзите ..... като загрее няма проблеми предполагам.
                  Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
                  Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
                  Alfa Romeo 145 1.4 16v
                  BMW 520i E39

Comment

Първоначално публикувано от ANGOR Покажи съобщение
                    Колега, пробвай дали ти е уплътнен добре капакът на въздушния филтър при мен имаше сходен проблем с оборотите и паткането - появи се след смяна на въздушен филтър, та се оказа, че при смяната на въпросния филтър, "монтьорите" не са поставили правилно капака. Огледай по обстойно от страната на калника има два жлеба при мен не ги бяха зацепили. Успех.
                    Това не може да е причина за такъв проблем. Освен да дърпа мръсен въздух, не виждам какво друго може да стане.
                    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

....
                      Много неща може да са и не е задължително да е само едно. Така ако сменяш едно по едно, докато уцелиш ехеее... Иди на диагностика в читав сервиз, най-добре в София.

Така както го обясняваш, може и да не е зацепена както трябва.
                      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от ALFA155Ts Покажи съобщение
                        почисти си дюзите ..... като загрее няма проблеми предполагам.
                        Това няма да е никак излишно.
                        Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                        Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

много благодаря за мненията колеги,от пловдив съм,ходих в формулата на диагностика и ми казаха да си сменя ламдата ся ми казват свещи.нз дали да ги сменям ако нее от тях .....неса малко пари,но пук трябва да се направи няма как )
                          145 1.6 16v TS 99
                          166 2.4 JTD 150(hp)

Comment

billyboy гледам че си от крумово,мисля че сам те засичал в ягодово,понеже моита е от там и секи ден сам там.аз карам тази от снимката зелената ако ме мерни6 сжетни или бипни да спра да се запознаем )
                            145 1.6 16v TS 99
                            166 2.4 JTD 150(hp)

Comment

billyboy гледам че си от крумово,мисля че сам те засичал в ягодово,понеже моита е от там и секи ден сам там.аз карам тази от снимката зелената ако ме мерни6 сжетни или бипни да спра да се запознаем )
                              няма проблеми доста често минавам през ягодово пък и ще те поканя да почнеш да идваш редовно на нашите сбирки които се провеждат редовно
                              АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Working...
                              X